به گزارش عماریون، خانم "کبری سیلسپور" در این مصاحبه، به بیان خاطراتش از ازدواج با شهیداندرزگو که آن زمان به "شیخ عباس تهرانی" معروف بوده و هشت سال زندگی مشترک با او پرداخته است. هشت سالی که همراه با شوهرش در مبارزه و سفر و زندگی پنهانی سپری شده است .در نهایت هم،خبر شهادت شوهرش را پنج ماه بعد و از زبان امام خمینی(ره) می شنود و با اعتراف تهرانی شکنجه گر معروف ساواک هم،مزار شوهرش را بهشت زهرا پیدا می کند؛ قطعه 39!
مصاحبه ای که پیش رو دارید توسط حمید داوودآبادی در سال 76 انجام شده و در وبلاگش منتشر شده است که به مناسبت شهادت شهید اندرزگو این مصاحبه خواندنی را منتشر می کند.
* لطفا برای ما از چگونگی آشناییتان با شهید اندرزگو بگویید:
بقیه در ادامه مطلب.............
"عماریون"- 49 سال پیش یعنی 11 آبان ماه سال 1342، طیب حاج رضایی و حاج اسماعیل رضایی به جوخه اعدام رژیم پهلوی سپرده شدند. طیب حاج رضایی که روزگاری از بزن بهادرهای تهران بود، شب هنگام در معرض تیر سربازان قرار می گیرد تا به خاطر حمایت از امام خمینی (ع) که آن سالها آرام آرام نهضت انقلابی خویش را گسترده می نمود، تیرباران شود. اما چه می شود که چنین شخصیتی به گفته خودش، ندیده، خریدار امام (ره) می شود؟!
در ادامه دو روایت درباره او را می خوانیم تا بیشتر با جزئیات این رویداد و حواشی زندگی وی آشنا شویم.
بقیه در ادامه مطلب.............
سيدمحمد بهشتي، عالم، انديشمند برجسته و رئيس ديوان عالي جمهوري اسلامي ايران در دوم آبان 1307 در محله لنبان اصفهان به دنيا آمد. پدرش سيد فضلالله، از روحانيون اصفهان بود و پدرِ مادرش، حاج ميرزا محمدصادق مدرس خاتون آبادي، از شاگردان آخوند خراساني و سيدمحمدكاظم يزدي بود و از علماي برجسته اصفهان به شمار ميرفت. دوره تحصيل ابتدايي و دو سال اول دبيرستان را در مدارس دولتي اصفهان طي كرد و در 1321، كه جامعه ايران پس از سقوط رضاشاه، دوره پرتلاطم و پرحادثهاي را آغاز كرده بود، در مدرسه صدر اصفهان به تحصيل علوم ديني پرداخت و در آنجا ادبيات عرب، منطق، كلام و دروس سطح فقه و اصول را آموخت و همزمان شروع به آموختن زبان انگليسي كرد. در 1325، براي ادامه تحصيل علوم ديني به قم رفت و يك سال بعد در درس خارج فقه و اصول استادان مبرز حوزه علميه شركت نمود .
بقیه در ادامه مطلب............
مشرق، سردار شهید نورعلی شوشتری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس در جنوب شرق، در تاریخ 26 مهر 1389 در آخرین عملیات تروریستی و انتحاری گروهک ریگی (تا قبل از دستگیری سرکرده این گروهک) در منطقه «پیشین» سیستان و بلوچستان به همراه سردار محمدزاده فرمانده سپاه این استان و چندین نفر دیگر از نیروهای سپاه و سران قبایل بلوچ به شهادت رسید.
تصاویر زیر عکس هایی کمتر دیده شده از این کشاورززاده اهل روستای ینگجه از توابع سر ولایت شهرستان نیشابور و علمدار وحدت در میان قبال و طوایف جنوب شرق کشور است که تقدیم مخاطبین مشرق میشود.
باشد که در روز محشر ما را از شفاعت خود محروم نکند.
بقیه در ادامه مطلب+عکس
شهید «گوناگونی» به سال 1362 در جزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش، 18 سال بعد، در جریان عملیات تفحص، کشف و به ایران بازگردانده شد.
شهید «گوناگونی» به سال ۱۳۶۲ در جزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش، ۱۸ سال بعد، در جریان عملیات تفحص، کشف و به ایران بازگردانده شد.
بقیه در ادامه مطلب .............
هنگامی که می خواستم مطلب " چه کسی این مرد را کشت ؟ " را تنظیم کنم به دنبال تصاویری از شهدای دیپلمات و مظلوم مزار شریف بودم . اما هرچه در سطح اینترنت گشتم نتوانستم تصویری از این شهیدان به دست آورم مگر تصاویری از شهیدان صارمی و ناصری . چون که نتوانستم بر آن شدم که از این دیوار عکسی بگیرم و آن را در اینترنت قرار دهم .
تصویری زیر مربوط است به تصویری که توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تهران رسم شده است . این تصویر واقع در شهر تهران ، تقاطع خیابان کریم خان و میدان ولیعصر (عج ) می باشد .
شهیدان به ترتیب از سمت چپ : حاج محمد ناصر ناصری ، ناصر ریگی ، نورالله نوروزی ، محمود صارمی ، مجید نوری نیارکی ، رشید پاریاو فلاح ، حیدر علی باقری ، محمدعلی قیاسی و کریم حیدریان
*جهت دیدن بزرگ تر تصویر اینجا را کلیک کنید .
السلام علیک یا جوادالائمه (ع) برای دیدن بقیه عکسها به ادامه مطلب مراجعه نمایید
همین بس در مقام این بزگوار که امام رضا (ع) می فرمانید:
كه هركس مرا به حق جوادم قسم دهد او را نااميد برنمي گردانم
انشالله روزی برسه که سعادت زیارت این بزرگوار نصیب همه محبین آن امام گردد
ان شاالله
لحظات سختی بود. دقایقی در ایوان خانه نشست. نگاهی به در و دیوار خانه پدری انداخت.
همیشه هنگام عملیات که میشد، راه میافتاد؛ اما این بار حال و هوای دیگری وجودش را فرا گرفته بود.